Accessoires

KISS Precision Nail Glue

De KISS Precision Nail Glue is een supersterke instant bond nagellijm met gepatenteerde PowerFlex™ technologie die snel droogt! Daarbij heeft de flacon een verlengde tip voor het eenvoudig doseren van de lijm. Geen zin in geklieder met lijm? Dan is de Precision Nail Glue ideaal voor jou. Heel netjes aan te brengen, waardoor er geen sprake zal zijn van overtollige lijm.

KISS Brush on Nail Glue

Ook de KISS Brush On Nail Glue is een supersterke instant bond nagellijm met gepatenteerde PowerFlex™ technologie die snel droogt! De Brush On heeft een borsteltje om gelijkmatig en net zo gemakkelijk lijm aan te brengen als nagellak. Hiermee voorkom je luchtbellen en kan je de nagels langer dragen.

Natural

KISS Maximum Speed Nail Glue

KISS Maximum Speed Nail Glue is te verkrijgen in twee tinten clear en pink. Deze Nail Glue is een erg sterke instant bond nagellijm met gepatenteerde PowerFlex™ technologie. Wil jij dus extra snel klaar zijn met het aanbrengen van je kunstnagels? Ga dan voor de Kiss Maximum Speed Nail Glue. Supersterk en supersnel!

Pink

Onze vijlen

Acryl Vijl

Ga je voor coffin, stiletto of almond. Het kan allemaal met deze Acryl Vijl! Deze vijl is speciaal voor acryl- en gelnagels. Creëer een mooie vorm nagel aan de hand van deze Acryl Vijl.

3 Stappen Vijl

Wil jij je acryl- of gelnagels graag in vorm vijlen? Dat kan met deze 3 stappen vijl speciaal voor acryl- en gelnagels. Elke stap brengt je een stukje dichterbij prachtige nagels. Van minder grof naar super fijn!

Bananen Vijl

Met deze bananenvijl kan jij je nagels makkelijk in vorm vijlen. Door de bananenvorm creëer jij een mooie vorm nagel binnen no-time. Het is een handige vijl voor verschillende nagelvormen.

Acryl vijl

3 stappen vijl

Bananenvijl

Hoe kan ik het best mijn nagels vijlen?

voor prachtige nagels is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je begint met een goede voorbereiding en het juist vijlen van je nagels. Door het verkeerd vijlen van je nagels kan je de nagelplaat beschadigen, er kunnen namelijk scheurtjes ontstaan. Daarom willen wij ervoor zorgen dat jij je nagels perfect kan vijlen zonder problemen. Hieronder een korte uitleg.

Waarom vijlen?

Het knippen van de nagels is niet aan te raden, omdat dit de nagelplaten open zet.
Knippen is dan ook de grootste oorzaak van splijtende nagels. Om sterke en gezonde nagels te krijgen, is het verstandiger om de nagels te vijlen. Maar waarom?

Je nagels groeien gemiddeld 2 tot 3 mm per maand.
Wil jij lange nagels? Dan is het onderhouden van je nagels heel erg belangrijk. 
Het belangrijkste punt is om te zorgen voor je nagelplaten. De nagelplaten bestaan uit 3 lagen:

  1. De eerste laag is de hoorn laag. Bij uitdroging komt de bovenste laag los. Dit wordt ook wel splijtende nagels genoemd.​
  2. De tweede laag is de keratine laag die alle voedingsstoffen opneemt en die vocht en vet vasthoudt.​
  3. De derde laag is de bevestigingslaag, die vastzit aan de huid​

Hoe moet je vijlen?

Onderstaand een aantal belangrijke punten voor het vijlen van je nagels:

Vijlen is nu écht simpel door deze belangrijke punten te volgen. Geniet binnenkort van prachtige, sterke en lange nagels!

Angela W.
Brush on Nail Glue
Read More
Geweldig product!!
Melea C.
Precision Nail Glue
Read More
Ik ben dol op de Precision Nail Glue! De lange punt is zo handig om te voorkomen dat je teveel lijm gebruikt . Je krijgt een preciezere applicatie en houdt goed vast!
Chumi B.
Maximum Speed Nail Glue
Read More
Brengt soepel aan, gemakkelijk aan te brengen en mooi formaat.
Melea C.
Precision Nail Glue
Read More
Als je je nagels goed voorbereidt voordat je deze nagellijm op je Impress nagels aanbrengt, gaat het zeker meer dan 7 dagen mee 😊.
Samantha L.
Maximum Speed Nail Glue
Read More
Ik hou zo veel van deze lijm! Het gaat lang mee, en beschadigt mijn nagel niet, en het is perfect om in mijn tas te bewaren!
Previous
Next