Over ons

KISS Missie

De KISS-missie is het aanmoedigen om het juiste te doen met een goed en uniek karakter. KISS vindt het belangrijk om consumenten cosmetica aan te bieden van de hoogste kwaliteit die makkelijk bruikbaar en veilig zijn. En om innovaties te blijven bieden die het elke dag mooier maken voor iedereen.

Onze waarden

KISS Nagels

KISS is begonnen in 1989 als een klein bedrijf. KISS is uiteindelijk uitgebreid tot Marktleider in Professioneel Cosmetica producten. Deze nagel producten worden aangeboden in vele landen over de wereld. Het assortiment van KISS heeft kunstnagels in verschillende kleuren en designs voor iedereen. Deze nagels zijn super makkelijk thuis aan te brengen en van top kwaliteit!
Everything you need, all in one place.

Verkrijgbaar bij Kruidvat of bestel online bij onze partner ANVY.nl

Angela W.
Brush on Nail Glue
Read More
Geweldig product!!
Melea C.
Precision Nail Glue
Read More
Ik ben dol op de Precision Nail Glue! De lange punt is zo handig om te voorkomen dat je teveel lijm gebruikt . Je krijgt een preciezere applicatie en houdt goed vast!
Chumi B.
Maximum Speed Nail Glue
Read More
Brengt soepel aan, gemakkelijk aan te brengen en mooi formaat.
Melea C.
Precision Nail Glue
Read More
Als je je nagels goed voorbereidt voordat je deze nagellijm op je Impress nagels aanbrengt, gaat het zeker meer dan 7 dagen mee 😊.
Samantha L.
Maximum Speed Nail Glue
Read More
Ik hou zo veel van deze lijm! Het gaat lang mee, en beschadigt mijn nagel niet, en het is perfect om in mijn tas te bewaren!
Previous
Next